Vila Jon

Vila Jon

Informata Bazike

  • Cmimi prej: €20.00 
  • Adresa: Borsh, Sarandë

Pershkrimi

Vila JON ndodhet 200 – 300 m, ne hyrje te fshatit Borsh, buze rruges nacionale. Nga vila JON shijohet nje pamje fatastike e bregdetit te Borshit, te Kalase se Borshit por gjithashtu ketij pejsazhi nuk mund ti mungoje edhe pamja madheshtore e kurores se maleve qe e rrethojne, nje nderthurje fantastike e natyres malore me ate bregdetare. Ne veranden e Viles ndodhet nje bar ku mund te kalohet mbremja nen shoqerine e miqve dhe te afermve tuaj ne flladin e fresket te detit JON.

Publikuesi

Author profile image

VilaJon

Detajet e Listimit :
Data e Publikimit : 30/07/2013
Numri Identifikues : #2049

Informata rreth publikesit

Kontaktoni publikuesin

Harta  -  Vila Jon

Listime te ngjashme

Send to Friend

Email Agent

Top