Hotel Imperial IH

Hotel Imperial IH

Informata Bazike

  • Cmimi prej: €35.00 
  • Adresa: Prane ures se Zaranikes, Elbasan

Pershkrimi

Hotel Imperial ne Elbasan – Shqiperi eshte nje hotel i nivelit me te larte. Holli madheshtor, kupola, salla e qendrimit, pishina, sauna, banjo turke, 2 bare, 2 restorante, dhomat luksoze, suitat, diskoteka, salla e mbledhjeve, palestra, parkingu dhe kinemaja jane ambjentet e ketij hoteli te ndertuara me shume shije. Hoteli ka nje nga salle takimesh per grupe jo te medha por dhe te medhenje pasi salla e konferencave ka nje kapacitet deri ne 200 persona, impiant audio dhe video te integruar. Hoteli Imperial IH ka ne dispozicion 45 dhoma, nga te cilat 17 jane teke 20 jane dopio dhe 8 suita.

Publikuesi

Author profile image

Hotel Imperial IH

Detajet e Listimit :
Data e Publikimit : 07/08/2012
Numri Identifikues : #1159

Informata rreth publikesit

Kontaktoni publikuesin

Harta  -  Hotel Imperial IH

Listime te ngjashme

Send to Friend

Email Agent

Top