Dajti Tower Belvedere Hotel

Dajti Tower Belvedere Hotel

Informata Bazike

  • Cmimi prej: €65.00 
  • Adresa: Mali i Dajtit, Tirane

Pershkrimi

Hotel Dajti Tower Belvedere ka 24 dhoma, nje bar rrotullues dhe nje restorant klasik, 3 salla konferencash e seminaresh, per aktivitete festive, kokteje dhe gjithashtu tek ne keni mundesine qe te organizoni nje dasem fantastike apo edhe ndonje pervjetor te paharruar me miqte dhe familjet tuaja. Hoteli yne perfaqeson nje atmosfere mikpritese, cdo sherbim qe ju ofrohet nga stafi tregon perkujdesjen tona ndaj jush. Qellimi yne eshte qe tua kthejme hotelin ne nje vend qendrimi sa me te kendshem sa here qe ju te vini ketu, ne malin e Dajtit 15 min larg Tiranes. Nese keni kerkuar qetesine dhe argetimin, ato ju presin tek Dajti Tower Belvedere Hotel.

Publikuesi

Dajti Tower Belvedere Hotel

Detajet e Listimit :
Data e Publikimit : 03/08/2012
Numri Identifikues : #908

Informata rreth publikesit

Kontaktoni publikuesin

Harta  -  Dajti Tower Belvedere Hotel

Listime te ngjashme

Send to Friend

Email Agent

Top